Liverpool Football Club: You`ll Never Walk Alone (2019)

Detta är den andra upplagan av "Liverpool Football Club: You`ll Never Walk Alone" som gavs ut för första gången 2018 (se nedan). Denna version har ett nytt omslag och ett nytt avsnitt om Champions League-triumfen 2019 men är i övrigt samma som den första upplagan. Denna specialutgåva trycktes i en begränsad upplaga och är även den formgiven av Jimmy Linderoth på Klevland Reklambyrå.

Beställ boken hos Adlibris eller Bokus.

Liverpool Football Club: You`ll Never Walk Alone (2018)

Denna bok är en renodlad hyllning till Liverpool Football Club. Boken inleds med en historik som belyser de viktigaste milstolparna i klubbens historia, däribland katastrofen i Hillsborough och bakgrunden till den frostiga relationen till Manchester. Största delen av boken utgörs av intervjuer och porträtt av före detta spelare som alla berättar personligt om sina minnen och generöst delar med sig av anekdoter från livet på och utanför planen. Allt kryddat med kuriosa om lagtröjor, sångtexter och olika topplistor – oumbärligt för den sanna Liverpoolsupporten.
Läs mer på förlagets hemsida. 

Bronsplats i kategorin "Årets sportbok" i Guldskölden 2018.

Om tränarrollen och ledarskap (2015)

Denna bok innehåller tolv exklusiva intervjuer med Ljubomir Vranjes, Nanne Bergstrand, Kristjan Andresson, Elisabet Gunnarsdottir, Ola Lindgren, Lars Lagerbäck, Håkan Ericson, Helle Thomsen, Tomas Axnér, Torbjörn Nilsson och Therese Sjögran. Vi får genom intervjuerna lära känna idrottsprofilerna bättre men framför allt får vi veta mer om hur de ser på ledarskap, lagbygge, kommunikation och mycket annat som är relevant för dig som är intresserad av ledarskap, oavsett om det är inom idrott, näringsliv eller annat. Även Olof Lundh – välkänd sportjournalist och TV4-profil – intervjuas och ger ett utifrånperspektiv på ledarskap och sin syn på förhållandet idrottsledare/media.

Boken är slutsåld.